Läs vad några av mina elever sagt om min undervisning och hör några av dem spela här!

Hace un par de meses comencé a tocar guitarra con Samuel por Zoom y ha sido genial. Al principio pensé que iba a ser complicado leer partituras, pero ahora toco algunas piezas y me siento más segura.

Ha sido muy pedagógico y paciente y me gusta el método que usa porque vas avanzando de a poco y no es tedioso. Estoy muy agradecida de tenerlo como profesor, muchas gracias por todo!

”Jag har spelat gitarr för Samuel i några månader och det har varit jättebra. Först trodde jag att det skulle vara svårt att spela efter noter, men nu kan jag spela några stycken och jag känner mig mer säker.

Han har varit väldigt pedagogisk och tålmodig och jag gillar den metod han använder för att du gör små successiva framsteg och det blir inte tråkigt. Jag är väldigt tacksam för att ha honom som min lärare, tack så mycket för allt!”

-Katerina, Venezuela

Översatt till svenska av Samuel Edvardsson

Aulas de violão com o Samuel são ótimas e produtivas. Aprendi muito em pouco tempo!

”Samuels gitarrlektioner är jättebra och produktiva. Jag lärde mig mycket på kort tid!”

-Ketilin, Brasilien

Översatt till svenska av Samuel Edvardsson

Samuels lektioner är mycket proffsiga du kan fråga vad som helst, inget är för dumt. Samuel lär ut grunder, olika tekniker, hur man håller gitarren, vilket man som en nybörjare tror är lätt, finger spel och hur man kan kompa i olika takter till samma låt mm. Själv spelar jag in vissa sekvenser med min mobil (ca 2 min) som jag kan titta på när jag kommer hem. Med andra ord han kan allt.

-Lasse

Gostaria de agradeçer muitíssimo e parabeniza-lo por suas aulas, consegui aprender de forma simples e rápida através de sua metodologia.
Muito Obrigado!

”Jag vill gärna tacka och gratulera dig för din undervisning, jag lyckades lära mig på ett enkelt och snabbt sätt med hjälp av din metod. Ett stort tack!”

-Marilia, Brasilien

Översatt till svenska av Samuel Edvardsson

Hugo har gått och tränat gitarr för Samuel i snart 7 år och han tycker det är jätteskoj! Varje tisdag tar han fram gitarren och lägger i bilen. Hugo som har Down kommer att fortsätta spela många år till med Samuel!

-Peter och Hugo

Yamina spelar Marcia av Dag Wirén

Eleven Viggo spelar Allegro av Mauro Giuliano.

Eleverna på Din gitarrskola spelar
ett litet stycke av Samuel

Eleven Astrid spelar "En liten vals" med pappa Jonas.

Eleven Johan spelar Gitarrsamba av
Ralf Sandberg ihop med Samuel

Eleven Yamina spelar Lagrima av Fransisco Tarrega

Eleven Hugo övar på att spela fyrtakt

Samuel Edvardsson spelar Bate-coxa av Marco Pereira.

Skapa en gratis webbplats med Yola